Om oss

Om 07365.no

07365.no Dokva AS, som er det offisielle navnet, ble etablert i 2006. Hovedaksjonær i selskapet er Tertnes Holding AS, som også er hovedaksjonær i Hindenes Unneland & Juvik AS, Vitek AS og Vestlandsentreprenøren AS. Vestlandsentreprenøren AS er en sammenslåing av selskapene Tertnes Entreprenør AS, Presis Vei AS, KB Vest AS, Opedal Drift AS, Bergen Bydrift AS, Vegdrift AS og Kjosås Maskin AS. Dette er selskaper som har levert håndverkstjenester i flere generasjoner. Det er Tertnes-Holding AS som har utarbeidet og utviklet 07365.no fra 2006 og frem til hva det er i dag.

Vi har en visjon om gjøre det mulig for kunder å bestille kvalitetshåndverkere på en enkel måte, og at kunden kan føle seg trygg på kvaliteten som blir levert.

Våre verdier

Tilgjengelig

Du kan benytte 07365.no eller ringe 07365 når som helst. Vi skaffer deg hjelp, med en gang, og gir deg oppfølging helt frem til oppdraget er formidlet, mottatt og akseptert.

Profesjonell

07365.no samarbeider med veletablerte og velrennomerte aktører innen alle typer håndverkstjenester

Presis

07365.no vektlegger presisjon i alle ledd. Fra første kontakt til gjennomført oppdrag skal du føle deg ivaretatt på beste måte.

Våre leverandører

07365.no er en kostnadfri tjeneste for deg som søker seriøse kvalitetsleverandører til dine oppdrag. Det kan være et nybygg, oppussing eller en verkstedtjeneste. Når du bestiller på 07365.no trenger du ikke velge mellom forskjellige tilbud fra mer eller mindre seriøse aktører. 07365.no vil formidle din bestilling til kvalitetsleverandører, som har god økonomi, godt renomme og som har alle de nødvendige godkjennelser. Våre leverandører vil så raskt som mulig gi deg et uforpliktende tilbud samt en tidsplan for gjennomføringen av arbeidet. Våre leverandører vil om nødvendig gjennomføre en besiktigelse, og de følger opp prosjektet fra A til Å. Til slutt vil de gjennomføre en sluttbefaring og fakturere i henhold til avtalt pris. Du kan trygt sende inn en bestilling via 07365.no. Bestillingen er gratis og uforpliktende for deg.

Slik fungerer 07365.no

 • 1
   
  Slik fungerer 07365.no
  Send inn en forespørsel. 07365.no mottar forespørselen og velger ut en leverandør som er tilpasset ditt oppdrag. Prosjektleder hos våre leverandører vil ta direkte kontakt med deg, og vil være din samtalepartner gjennom hele prosessen.
 • 2
   
  Kostnadsfritt hjembesøk
  Ved behov vil våre prosjektledere komme på hjembesøk for å gå igjennom ditt prosjekt. Prosjektleder vil være din samtalepartner for å få gjennomført prosjektet så raskt og rimelig som mulig.
 • 3
   
  Tilbud og avtale
  Du vil få et klart og tydelig tilbud med en fast pris på hele jobben som du vil ha utført. Du vil også få en tidsplan som forteller hvor lang tid det tar å gjennomføre jobben. I forbindelse med tilbudet vil vi skrive en avtale. Våre leverandører benytter seg av avtaler som er standard for den bransjen det gjelder.
 • 4
   
  Start på oppdraget
  Når tilbudet er akseptert og avtale signert vil våre leverandører gjennomføre oppdraget etter avtalt tidsplan. Arbeidet utføres av kvalitetssikrede håndverkere som har alle de nødvendige godkjennelser for å utføre oppdraget.
 • 5
   
  Ferdigbefaring
  Når jobben er gjennomført vil prosjektleder komme hjem til deg for å gjennomføre ferdigbefaring. Oppdraget dokumenteres og det gis garanti på arbeidet, i henhold til norsk lov.
 • 6
   
  Fakturering
  Når oppdraget er gjenomført og ferdigbefaring foretatt vil våre leverandører fakturere sine tjenester. Sammen med sluttfakturaen vil du få dine garantier.