Kontrakt og sikkerhet

Vårt ansvar

Å planlegge et nybygg eller en oppussing er tidkrevende og vanskelig. Det kan til og med være vanskelig å bestille tid hos et bilverksted. Det er vanskelig å vite hvem man kan stole på. Målet med 07365.no er at vi skal gjøre det enklere for deg å bestille en kvalitetsleverandør. 07365.no har ingen egne håndverkere. Vi formidler oppdrag til kvalitetssikrede leverandører med godt renomme og alle de nødvendige godkjenninger. 07365.no velger ut leverandører med god økonomi, gode referanser og alle nødvendige godkjenninger. Les om våre bedrifter.

Som kunde vil du alltid få et skriftlig tilbud samt kvitteringer på de arbeidene som du får utført. Du skal være trygg på at alt arbeid utføres i henhold til norske lover og regler.

07365.no har skriftlige avtaler med alle våre leverandører som utfører oppdrag bestilt via oss. Alle våre leverandører opererer etter norsk lov.

Din trygghet

All informasjon som du legger inn på 07365.no - navn, adresse og telefonnummer vil kun bli benyttet for å få utført det oppdraget du bestiller. Vi vil kun dele opplysningene med våre underleverandører for å få løst oppdraget.

07365.no benytter cookies for å måle trafikken på siden. Cookies identifiserer ikke deg personlig men din web-leser/ip-adresse